Orat bolong 5 × 5 120gm2

Orat bolong 5 × 5 120gm2

Pondok Description:

Mesh Size Density Width/Roll Length/Roll Color 5x5 mm 120g/m2 1m 50m white High quality fiberglass mesh, customer can request any width, length and color you need.


  • FOB Harga: US $ 0,1 - 0,5 / m2
  • Min.Order kuantitas: 5,000 m2
  • Suplai Kamampuhan: 5.000.000 m2 per Bulan
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • jéntré produk

    Tags produk

    bolong Ukuran

    dénsitas

    Lebar / Roll

    Panjang / Roll

    warna

    5x 5 mm

    120g / m2

    1m

    50m

    bodas

    kualitas luhur orat bolong, customer bisa menta sagala lebar, panjangna jeung warna nu peryogi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Cup

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    WhatsApp Online Chat !