Orat Timer napel pita

Orat Timer napel pita

Pondok Description:

Mesh Size Density Width/Roll Length/Roll Color 2.85x2.85 mm 60g/m2 5cm 25m white High quality Fiberglass Self-adhesive Tape, customer can request any width, length and color you need.


  • FOB Harga: US $ 0,1 - 0,5 / m2
  • Min.Order kuantitas: 5,000 m2
  • Suplai Kamampuhan: 5.000.000 m2 per Bulan
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • jéntré produk

    Tags produk

    bolong Ukuran

    dénsitas

    Lebar / Roll

    Panjang / Roll

    warna

    2,85 x 2,85  mm

    60g / m2

    5c m

    25m

    bodas

    Kualitas luhur Orat Timer napel pita , customer bisa menta sagala lebar, panjangna jeung warna nu peryogi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    WhatsApp Online Chat !